sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Helmeilyn intoa.

Olenpa tainnut taas löytää hukassa olleen inspiraationi/innostuksen!
Koulusta on ollut vapaata neljä päivää, ja työläiden koulutehtävien jälkeen olen ehtinyt jopa hieman helmeillä... ;) (pyhitin siis koko lauantain helmille)
Tässä vähän aikaansaannoksia.

Nämä ovat menossa myyntiin, vaikka itsellenikin niitä vähän himoitsen.. Noh, vähän turhan kesäisä sävy. Ideana oli käyttää noita helmihattuja ja saada käytettyä koko tuo mv-helminauha: mua tapaa inhottaa, kun niitä rippeitä jää roikkumaan, enkä sitten keksi niille käyttöä :DNäihin käytin (jos en väärin tulkinnut) jadea 4, 6- ja 8mm palleroita, kahta eri sävyistä liilaa mv-helmeä ja hopeaa. Lisäksi tein vaihtoehtoiset korvikset ilman noita mv-helmiä. Myyntiin menossa.Nämä on mulle! :) Piti tehdä musta/harmaa setti omaan käyttöön, kun näytti puuttuvan. Noissa on sitten korukiviä: labradoriittia sekä ilmeisesti jotakin mustaa kiveä, onko sitten onyxia vaiko mustaksi värjättyä jadea... Kivat noi on silti!Tässä sitten mun uudet ylpeyden aiheet! Lahjaksi menevät :) Harmaita ja vaaleanpunaisia mv-helmiä, lasihelmiä ja hopeaa!

Lisäksi olen askarrellut domino-riipuksia... Mutta ehkäpä odottelen vielä hetken ennenkuin julkaisen NIITÄ kuvia. Oli aika raastavaa ja pikkutarkkaa työtä, hidasta, mutta antoisaa :) Vielä pitää tekniikoita hioa ja treenata kärsivällisyyttä!
Niitä kuvia sitten myöhemmin..

Ei kommentteja: