lauantai 9. elokuuta 2008

Karvakorvani ElmeriElmeri chinchilla, herralla ikää jo 9,5vuotta, silti painetaan täysillä :)


Elmerillä on ollut aikalailla rauhaisa elämä, mitä nyt muutamat johdot ja tapetit syönyt..

Vuoden alussa herra sitten tempaisi kunnolla, ja mursi koko vasemman takajalkansa jalkapöydän: Siinä oltiin sitten petipotilaana, eristyksissä häkin pohjalla ainakin 2kk ennenkuin minkäänlaista ulkoilua harrastettiin. Eihän tuossa mikään lasta olisi toiminut, sehän olisi jyrsitty alta aikayksikön!

Kipulääkettä piti piilottaa rusinaan ensimmäisen viikon ajan, ja olihan tuo raukka ihan tokkurassa. Herra kyhnötti häkkinsä pohjalla sen pari kuukautta piilossa kopissaan, minä kun olin lääkärin käskystä poistanut häkistä kaikki tasot:D
Aluksihan tuo ei herraa vaivannut, oli jalan kanssa varmasti tarpeeksi ihmetystä.
Muutaman kuukauden sairaslevon jälkeen huomasin Elmerissä jo vähän eloa, tuo alkoi jo pitää hirveää meteliä öisin. Sitten herra keksi ruveta hyppimään. Minähän olin tietenkin ihan paniikissa, ettei sillä jalalla hypitä, mutta ei oltu sitten Elmerin kanssa samoilla aaltopituuksilla.
Elmeri seisoi häkin pohjalla takajaloillaan ja katseli ylöspäin häkkiä, otti häkin verkosta tukea ja hyppäsi. Oli siinä naurussa pitelemistä, kun toinen ei tajunnut, ettei siellä ollut mitään tasoja mihin hyppiä!
Herra alkoi siis selkeästi olla siinä kunnossa, että pienen pienet lenkit huoneessa voisivat olla hyväksi.
Pikkuhiljaa siitä sitten edettiin, ja nyt ollaan jo ihan vetreää miestä.
Onneksi Elmeri oli suhteellisen helppo potilas. (helposti huijattavissa) :D
Elmeristä lisää aina kun kerkiää:)

4 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Aivan fantastisia koruja siulla!
Ja ihana Elmeri. =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Elmeri on aivan hurmaava joten en voinut olla kommentoimatta. Oma chincilla kuoli viisi vuotiina kun siihen iski mystinen sairaus eikä eläinlääkäri tajunnut mikä sitä vaivasi. Ei ollut koskaan aikaisemmin hoitanut chincilloja.
Kaikkea hyvää Elmerille ja anna sille vaikka lentosuukko puolestani. T: HANNE

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Elmeri on aivan hurmaava joten en voinut olla kommentoimatta. Oma chincillani kuoli viisi vuotiaana kun siihen iski mystinen sairaus eikä eläinlääkäri tajunnut mikä sitä vaivasi. Ei ollut koskaan aikaisemmin hoitanut chincilloja.
Kaikkea hyvää Elmerille ja anna sille vaikka lentosuukko puolestani. T: HANNE

Amanda kirjoitti...

Elmeri kiittää:)

Olin kanssa itse aika tarkkana tuon eläinlääkärin valinnan suhteen. Eipä ollut tosin monta ehdokasta, sillä harva eläinlääkäri tuntee oikeasti miten eksoottisia eläimiä hoidetaan.