torstai 28. elokuuta 2008

Ja uusia projekteja.

Ei ole tullut sitten vähään aikaan blogattua.. Noh, mutta mulla on hyviä selityksiä. Ensinäkin koulu alkoi ja uutta tietoa on tullut niin paljon, etten tiedä millon sitä ehtis sulattelemaan.. On kyllä ihan mahtavaa olla taas opiskelemassa, en malta odottaa, että päästään tositoimiin ja oikeasti opettelemaan pihasuunnittelua ja kivetyksien ym. pihajuttujen tekoa!:)
Vihdoinkin saa opiskella sellaista alaa, joka oikeasti kiinnostaa, ja josta varmasti löytyy töitä.
Sitten, hmm, toisena ehkä, että on ollu kovasti kaikennäköistä muuta touhuilua; kaappien hiomista ja maalaamista. Enhän tietty ole helmiä unohtanut, harvasen päivä väkerrän jotain uutta, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tulla tänne päivittelemään...
TIP:n ja Gemshow-Onlinen helmet siis tulivat tuossa viime viikolla ja HelmiQn paketti saapui myös. Nyt odottelen FusionBeadilta pakettia ja tänään lähtee vissiin kimppatilaus Helmetissä eteenpäin :)
Monia projekteja siis on kesken - liian vähän aikaa ja liian monia uusia juttuja :D
Mutta tässä nyt taas muutamia näpräyksiä.

Nämä ruskeat oli pakko tehdä, kun tahtosin niin kovasti päästä käyttämään tuon raitafoliohelmen. Nuo makeanvedenhelmet on TIP:n satoa, mustia, ja kolmea eri ruskeaa. :) Sitten piti tietenkin tehdä korvikset kaveriksi.


Harjoittelin noita kierteisiä lenkkejä oikein kokonaisen koruperheen verran, ja ylläri ylläri, käytin vaaleanpunaisia makeanvedenhelmiä:)
Omistan kyllä niin loppuunkuluneet työvälineet, että täytyy seuraavilla käsityömessuilla (onkohan se jo ens viikonloppu) panostaa erilaisiin pihteihin..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Herkullisen värisiä koruja, etenkin ylimmäinen. Onnea uuden blogin pitoon =)