torstai 14. elokuuta 2008

Elmeriä.


Elmeri 5v. Vanha kuva siis, ja vanha häkki myös. (kamala kuva, kun ruokakuppikin on tyhjillään..) :D Elmerillä siis on upouusi häkki, viime kesänä nikkaroitiin se ihan itse miehen kanssa:) Ja tosi iso vielä kaiken lisäksi.

Elmeristä vaan ei saa kunnollisia otoksia, kun herra ei oikein perusta paikallaan olosta. Vieläkään, vaikka onkin jo vanhus..

On Elmeri kyllä huomattavasti rauhottunut siitä, millanen se oli pienenä. Vauhtia tosin riittää vieläkin, nykyään pitää vaan aina välillä vähän levätä eli mennä sängyn alle vähän pitkäkseen.

Ja Elmeri on myös paljon seurallisempi näin vanhempana, ovelampikin ja itsepäisempi:D Se tietää, että jos mä kyttään putken vierellä, niin sinne ei missään nimessä sillon pidä mennä, muuten joutuu häkkiin..

Elmerillä on siis kaksi sellaista pitkää putkea, joissa se tykkää juoksennella edestakaisin. Ne pitää AINA olla lattialla, muuten herra ei suostu ulkoilemaan. Ihan totta, Elmeri menee tökkimään niitä putkia huoneen nurkkaan, jos ne ei jo valmiiks ole lattialla. Fiksu kaveri. Elmeri ei yleensä tykkää mennä häkkiin itekseen, tai ainakaan jäädä sinne. Välillä herra käy siellä pyörähtämässä tai menee ylimmälle tasolle mököttämään.

Mutta vapaaehtoisesti häkkiin ei muutoin mennä. Saan aina "metsästää" Elmeriä iltaisin, ja sehän vasta hauskaa on : Välillä nousee kyllä viha, mutta sitten jostain kumman syystä pitää aina hössöttää ja höpöttää ja antaa herkku, kun herra lopulta menee häkkiin... :D


Ei kommentteja: