perjantai 29. elokuuta 2008

Yötöitä.

Ja tässä taas yöllisiä tuotoksia ;)
Tämä on varmasti mun uusin lemppari. Värit ja mv-helmet, ah :) Ja olen ihastunut tuollaisiin solmittaviin "käätyihin", ne on jollakin tavalla hienoja, mutta ei kuitenkaan liian prameita.
Ja korvikset oli pakko tehdä, kun oli jämänä jäänyt kaksi tuollaista isoa kirkasta lasihelmeä!



Fuksianväriset mv-helmet löysivät tarkoituksensa. Ei ole ihan minun värinen, mutta äiti tykkäsi kovasti. :) (ei siis varmaan minulla käytössä :D)

torstai 28. elokuuta 2008

Elmeri-herrasta kuvia.

Kaikki mahdollisimman ahtaat paikat on ihania.



Tässä Elmerin rakkaat putket, jotka pitää olla aaaaina lattialla.



Tarkkana.


Ei taida mami ruokkia/antaa herkkuja tarpeeksi, kun pitää rikkalapiolla käydä kytiksellä.
Taisi jotain löytyäkin...


Ja vielä putkia. Sängynalus on myös lempipaikka. Noiden laatiokoiden/sängyn väliin ahtautuminen ja siellä pyöriminen on herran mielestä myös mukavaa. Noh, helpot on ilot.

Ja uusia projekteja.

Ei ole tullut sitten vähään aikaan blogattua.. Noh, mutta mulla on hyviä selityksiä. Ensinäkin koulu alkoi ja uutta tietoa on tullut niin paljon, etten tiedä millon sitä ehtis sulattelemaan.. On kyllä ihan mahtavaa olla taas opiskelemassa, en malta odottaa, että päästään tositoimiin ja oikeasti opettelemaan pihasuunnittelua ja kivetyksien ym. pihajuttujen tekoa!:)
Vihdoinkin saa opiskella sellaista alaa, joka oikeasti kiinnostaa, ja josta varmasti löytyy töitä.
Sitten, hmm, toisena ehkä, että on ollu kovasti kaikennäköistä muuta touhuilua; kaappien hiomista ja maalaamista. Enhän tietty ole helmiä unohtanut, harvasen päivä väkerrän jotain uutta, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tulla tänne päivittelemään...
TIP:n ja Gemshow-Onlinen helmet siis tulivat tuossa viime viikolla ja HelmiQn paketti saapui myös. Nyt odottelen FusionBeadilta pakettia ja tänään lähtee vissiin kimppatilaus Helmetissä eteenpäin :)
Monia projekteja siis on kesken - liian vähän aikaa ja liian monia uusia juttuja :D
Mutta tässä nyt taas muutamia näpräyksiä.

Nämä ruskeat oli pakko tehdä, kun tahtosin niin kovasti päästä käyttämään tuon raitafoliohelmen. Nuo makeanvedenhelmet on TIP:n satoa, mustia, ja kolmea eri ruskeaa. :) Sitten piti tietenkin tehdä korvikset kaveriksi.






Harjoittelin noita kierteisiä lenkkejä oikein kokonaisen koruperheen verran, ja ylläri ylläri, käytin vaaleanpunaisia makeanvedenhelmiä:)
Omistan kyllä niin loppuunkuluneet työvälineet, että täytyy seuraavilla käsityömessuilla (onkohan se jo ens viikonloppu) panostaa erilaisiin pihteihin..

perjantai 15. elokuuta 2008

Viikonloppua kohti

Täytyy nyt tunnustaa. Oon tilannut viikon sisään helmiä TreasureIslandPearls:lta, GemshowOnline:sta ja HelmiQ:sta... Suht pieniä tilauksia kaikki, mutta täytyy rohmuta ennen kun meen opiskelemaan, sit pitäis varmaan vähän rajottaa tätä rahan menoa ;)
Nyt vaan odotellaan, että millon paketit saapuvat:)!
Jeij, ja tänään pääsen katsomaan Lintsille HighSchoolMusicalia. Vaikuttaa ihan kivalta viikonlopulta.
--> Ainiin, eilen opettelin tekemään kierteistä lenkkiä ja huoh, että meinas palaa käämit. Onneksi sitten tajusin sen idean ja ehkä tänään vielä treenaan lisää!

torstai 14. elokuuta 2008

Elmeriä.


Elmeri 5v. Vanha kuva siis, ja vanha häkki myös. (kamala kuva, kun ruokakuppikin on tyhjillään..) :D Elmerillä siis on upouusi häkki, viime kesänä nikkaroitiin se ihan itse miehen kanssa:) Ja tosi iso vielä kaiken lisäksi.

Elmeristä vaan ei saa kunnollisia otoksia, kun herra ei oikein perusta paikallaan olosta. Vieläkään, vaikka onkin jo vanhus..

On Elmeri kyllä huomattavasti rauhottunut siitä, millanen se oli pienenä. Vauhtia tosin riittää vieläkin, nykyään pitää vaan aina välillä vähän levätä eli mennä sängyn alle vähän pitkäkseen.

Ja Elmeri on myös paljon seurallisempi näin vanhempana, ovelampikin ja itsepäisempi:D Se tietää, että jos mä kyttään putken vierellä, niin sinne ei missään nimessä sillon pidä mennä, muuten joutuu häkkiin..

Elmerillä on siis kaksi sellaista pitkää putkea, joissa se tykkää juoksennella edestakaisin. Ne pitää AINA olla lattialla, muuten herra ei suostu ulkoilemaan. Ihan totta, Elmeri menee tökkimään niitä putkia huoneen nurkkaan, jos ne ei jo valmiiks ole lattialla. Fiksu kaveri. Elmeri ei yleensä tykkää mennä häkkiin itekseen, tai ainakaan jäädä sinne. Välillä herra käy siellä pyörähtämässä tai menee ylimmälle tasolle mököttämään.

Mutta vapaaehtoisesti häkkiin ei muutoin mennä. Saan aina "metsästää" Elmeriä iltaisin, ja sehän vasta hauskaa on : Välillä nousee kyllä viha, mutta sitten jostain kumman syystä pitää aina hössöttää ja höpöttää ja antaa herkku, kun herra lopulta menee häkkiin... :D


keskiviikko 13. elokuuta 2008

Kaulakoru

Eilen illalla väkräsin tän parissa, nopea ja simppeli, mutta ihana.:)

Hupsii

Huomasimpahan vaan, että nuo kuvat on aika isoja, mitä mulla on esillä.
Tai siis sillon, kun klikkaa suuremmaksi, niin ainakin mun koneella ne näkyy vähän turhankin suurina ;D
Ääh, täytyis ehkä opetella käyttämään..

maanantai 11. elokuuta 2008

Uusi päivä, vanhat kujeet

Hihii:) Tänään tuli taas uusi helmisatsi, tosin aika pieni sellainen.. Mutta pääsee sitten taas huomenna loihtimaan jotain ihanaa!
Huomenna aion myös ensimmäistä kertaa tilata makeanvedenhelmiä TreasureIslandPearls:lta..
(tänään en voinut, kun en saanut varmennettua PayPalAccounttiani, too bad) :D
Mutta tässä taas yksi nopea väkerrys, kun tää tahtos vaan tehdä jotakin, oli ihan pakko!:)


Sain myös neuleliivin valmiiksi, ja siitä kuvia jahka kerkiää:) On kyllä ihanan pehmoinen!

sunnuntai 10. elokuuta 2008

Liian monta projektia kerralla

Tänään olen uurastanut neuleliivin parissa, joka sekin yksi monista keskeneräisistä töistä;)
Onneksi enää sivusaumat jäljellä, ja sitten koekäyttöön.
Ohje taisi olla Kauneimmat käsityöt-lehdestä (yllätys kyllä, sillä yleensä en löydä sieltä mitään kelvollista), sellainen ihana Mohair-langasta kudottu neuleliivi!
Kuvia tulee taasen, kun kerkiää, olisi nimittäin yhden kesävillatakin hiha vielä puolimatkassa ja huomenna ehkä saapuu Postista uusia helmiä :)
Joten ensi viikko varmasti pitkälti sujuupi vanhojen sekä uusien projektien parissa<3

lauantai 9. elokuuta 2008

Karvakorvani Elmeri



Elmeri chinchilla, herralla ikää jo 9,5vuotta, silti painetaan täysillä :)


Elmerillä on ollut aikalailla rauhaisa elämä, mitä nyt muutamat johdot ja tapetit syönyt..

Vuoden alussa herra sitten tempaisi kunnolla, ja mursi koko vasemman takajalkansa jalkapöydän: Siinä oltiin sitten petipotilaana, eristyksissä häkin pohjalla ainakin 2kk ennenkuin minkäänlaista ulkoilua harrastettiin. Eihän tuossa mikään lasta olisi toiminut, sehän olisi jyrsitty alta aikayksikön!

Kipulääkettä piti piilottaa rusinaan ensimmäisen viikon ajan, ja olihan tuo raukka ihan tokkurassa. Herra kyhnötti häkkinsä pohjalla sen pari kuukautta piilossa kopissaan, minä kun olin lääkärin käskystä poistanut häkistä kaikki tasot:D
Aluksihan tuo ei herraa vaivannut, oli jalan kanssa varmasti tarpeeksi ihmetystä.
Muutaman kuukauden sairaslevon jälkeen huomasin Elmerissä jo vähän eloa, tuo alkoi jo pitää hirveää meteliä öisin. Sitten herra keksi ruveta hyppimään. Minähän olin tietenkin ihan paniikissa, ettei sillä jalalla hypitä, mutta ei oltu sitten Elmerin kanssa samoilla aaltopituuksilla.
Elmeri seisoi häkin pohjalla takajaloillaan ja katseli ylöspäin häkkiä, otti häkin verkosta tukea ja hyppäsi. Oli siinä naurussa pitelemistä, kun toinen ei tajunnut, ettei siellä ollut mitään tasoja mihin hyppiä!
Herra alkoi siis selkeästi olla siinä kunnossa, että pienen pienet lenkit huoneessa voisivat olla hyväksi.
Pikkuhiljaa siitä sitten edettiin, ja nyt ollaan jo ihan vetreää miestä.
Onneksi Elmeri oli suhteellisen helppo potilas. (helposti huijattavissa) :D
Elmeristä lisää aina kun kerkiää:)

Koruviritelmiä

Tässä näitä nyt sitten on, koruja matkan varrelta. Uusia laitan aina kun noita valmistuu eli suhteellisen usein:D Oon ihan toivoton tapaus, voisin yötä päivää touhuta helmien parissa:)
Muutamia korviksia, mitä olen tehnyt. Lempparivärejä, vaaleanpunainen ja harmaa;D

Yksi suosikeista myös. Tämän tekniikan opin Käsityömessuilla eli virkkaustekniikka. Tosi helppoa, ja kaunista kuitenkin.

Piti tietty tehdä korvikset samoista sävyistä:)


Aika samantyylinen kuin tuo harmaa. Taitaa olla yksi ensimmäisistä tekeleistäni.


Mustanharmaat peacock makeanvedenhelmet tulivat käyttöön. (aikamoista II-laatua nuo helmet, mutta eipä mua häirii)


Siimalankaan pujotettu sinisävyisiä helmiä kaulakoruksi, rannerenkaaksi ja korvikset turkooseista hopeafoliosydämistä.


Yksi lemppareista. Pitkä kaulahelminauha, jonka saa solmulle. Samoista helmistä ranneketju ja korvikset(näkyy aika huonosti kuvassa). Makeanvedenhelmiä ja simpukkahelmiä. Ruskea/persikka/hunaja-sävyt.



Hmm. Tämän olin suunnitellut yhden asun kanssa käytettäväksi, kun en millään kaupasta löytänyt valmista korua, jossa olisi tuollaisia sini-vihreitä helmiä:)


Sekametelisoppa. Vaihteeksi kullatulla metallilangalla tehty, yleensä tapaan käyttää hopeoitua.. Korviksia tein myös toiset ruskeat.


Oli tylsää yksi ilta, en jaksanut edes suunnitella vaan pujottelin helmiä peräkanaa:) (ihan pikkasen vaan ehkä ideoin) :D


Tällainen nopea viritelmä. Kaulakoru ja ranneketju "jämä"helmistä:)

Arrival

Huuh, eka kerta ja vähän jännää;)

Saa nähdä mitä tästä kehkeytyy, toivottavasti jotain mukavaa!
Tarkoitus olisi laittaa esille tekemieni korujen kuvia, suunnitelmia, ideoita, vaiheita ja muuta mukavaa.
Korujen lisäksi varmasti karvakaveristani Elmeristä (chinchilla) tulee juttua:)